OPORTUNITATE DE CARIERĂ!!!

Asociația Caritas Cluj organizează, începând cu luna mai 2016, cursuri de specializare în domeniul Competențelor Antreprenoriale.

Programul de formare este certificat A.N.C și cuprinde tematici aplicate care îți vor dezvolta capacitățile:

• de inițiere și gestionare a propriei idei de afaceri (structurarea planului de afaceri, identificarea posibilităților de finanțare, evaluarea potențialului de extindere și a profitabilității ideii de afaceri, alegerea formei juridice cele mai adecvate, punerea în exercițiu a firmei);
  • de concepere a strategiei de marketing și de management a afacerii (realizarea portofoliului de produse, modalități de atragere a clienților potriviți afacerii – targetarea ideii antreprenoriale, diversificarea produselor și serviciilor, promovarea în piața afacerii, verificarea randamentului firmei și a instrumentelor de marketing utilizate de către antreprenor);
  • de monitorizare financiară a afacerii (evaluarea costurilor inițiale și de derulare a afacerii, politica de preț, marja de câștig, raportarea financiară a firmei, etc).

Cursul de Competente Antreprenoriale se va desfășura pe parcursul a 40 de ore.

Condițiile participării: studii medii.

Tarif participare: 300 lei.

Detalii suplimentare și informații privind înscrierea în cadrul programului la telefon: 0745313344